Hoe zet jij jouw Swopster profiel op?

Ben je klaar om je kledingkast op te ruimen en nieuwe stijlen te ontdekken zonder een fortuin uit te geven? Swopster is hier om je te helpen! Deze kledingruil app biedt een geweldige manier om je ongewenste kledingstukken te ruilen voor iets nieuws en opwindends. Maar voordat je kunt beginnen met ruilen, moet je je Swopster profiel opzetten. Geen zorgen, we hebben een stapsgewijze handleiding voor je om te volgen.

Stap 1: Download de Swopster app 

De eerste stap is natuurlijk het downloaden van de Swopster app. Heb je deze nog niet op je telefoon of tablet, ga dan eerst naar de Play Store of App Store en download onze app.

Stap 2: Kies een gebruikersnaam en wachtwoord

Wanneer je een account aanmaakt wordt er om een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. Zorg ervoor dat je een wachtwoord kies dat niet makkelijk te raden is, maar wel goed te onthouden (and we all know why…). Kies vervolgens een gebruikersnaam die makkelijk te vinden is en die vooral lekker blijft hangen in het hoofd van andere gebruikers. Voor je eigen succes is aangeraden wel een beetje na te denken over je gebruikersnaam, want er ligt meer kans bij een ‘sustainablechick1’ dan bij een ‘chickennuggetlover69’.

Stap 3: Kies je abonnement 

Om de basis af te ronden en optimaal gebruik te maken van Swopster, biedt Swopster verschillende abonnementen.  Het is belangrijk een abonnement uit te kiezen dat bij jou past. Elk abonnement komt met zijn eigen functies dus kies iets uit waarvan jij denkt: alright sounds like me! 

Stap 4: Je profielfoto 

Nu de basis staat is het tijd om door die 4000 foto’s in je galerij te scrollen en een foto uit te kiezen die op jouw profiel past. Mocht je er nou net op dat moment ontzettend goed uitzien is het ook mogelijk een foto te maken via de app en die te gebruiken. Een profielfoto toevoegen aan je profiel is altijd een plus! 

Stap 5: Items toevoegen

Nu je profiel een beetje vorm begint te krijgen is het tijd om items toe te voegen. Zodra je je hebt aangemeld op de app zal je meteen een plusje onderin je scherm zien waar je op kan klikken om items toe te voegen aan jouw profiel. Je krijgt hier de keuze om foto’s uit je galerij te kiezen of om met de app foto’s te maken. Pak die vuilniszak met kleding dus maar uit de hoek en begin de shoot! Als de foto’s gemaakt zijn voeg je ze per item toe. 

Stap 6: Personaliseer je foto’s

Nadat je je foto’s hebt toegevoegd is het tijd om ze te personaliseren. Tuurlijk die  boekenkast op de achtergrond van je sneakers kan leuk zijn, maar wil je niet liever wat kleur of een eigen design? Laat andere gebruikers zien wie jij bent en waar jij van houdt door aandacht te besteden aan jouw designs. Hoe beter je foto eruit ziet hoe aantrekkelijker de producten zullen zijn. Don’t be shy en gebruik de Swopster personalisatie tool, en voeg je eigen achtergrond toe!  

Stap 7: Informatie toevoegen 

Als je de items hebt toegevoegd is het belangrijk dat de juiste informatie bij jouw producten staat. Hier gaat het om welke maat, welke winkel, welke kleur etc. Dit is allemaal in te vullen in voorgeprogrammeerde opties van de app en zal zich dan ook wel snel zelf wijzen. Dit is een stap die je zeker niet wilt skippen, omdat gebruikers met zoeken zo sneller bij jou terechtkomen. Tegenwoordig gaat zoeken een beetje zo: ‘tshirt wit strak’ of ‘broek groen lang’ en dan is het natuurlijk super handig als jij precies die opties hebt aangevinkt bij jouw item. 

Stap 8: De finishing touch 

Oke bijna klaar! De belangrijkste zaken zijn toegevoegd aan jouw profiel en nu is het tijd om er nog even een persoonlijke twist aan te geven. Het is namelijk zo dat de Swopster app jou de mogelijkheid geeft om een eigen achtergrond en kleuren details in te stellen. Zo is het niet alleen een verkoopprofiel, maar ook een eerste stap naar sociale connecties binnen de Swopster community. Hoe creatiever je profiel, hoe sneller mensen het onthouden. So get to it! 

Stap 9: Tijd om te starten  

Nu jij jouw Swopster profiel hebt opgebouwd is het tijd om lekker te gaan beginnen. Post nog meer items, kijk rond op andere profielen en volg mede gebruikers om op de hoogte te blijven wanneer iemand een nieuw item heeft toegevoegd.

Swop ’till you drop!

Met deze 9 stappen heb jij jouw pareltje van een profiel ready in no time! Hoe meer aandacht je hebt besteed aan je profiel hoe meer mensen het zal aantrekken. Dat wil je toch gewoon? 

Er is altijd een plekje in de Swopster community om te swoppen. Met jouw gepersonaliseerde profiel ben je ready to swop till you drop!