Swopster

Het begin van een idee

Bij Swopster geloven we in de kracht van een eenvoudig idee dat begon met een persoonlijke zoektocht naar de perfecte kledingstukken. De oprichter, Jilly Djodikromo, kwam op het idee voor Swopster tijdens een kledingruil in 2014. Als iemand met een kleine maat begreep ze maar al te goed de frustratie van het vinden van kleding die perfect paste.

Tijdens die kledingruil besefte Jilly dat ze niet de enige was die worstelde om kleding te vinden die zowel stijlvol als passend was. Het was een ‘eureka’-moment dat leidde tot de geboorte van Swopster. Jilly droomde van een plek waar mensen niet alleen hun ongewenste kleding konden ruilen, maar ook een gemeenschap konden opbouwen die draaide om duurzame mode.

Our awesome Team

Onze missie

Stijl met Impact

Bij Swopster is onze missie simpel maar krachtig: we willen duurzame mode toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht hun maat, budget of achtergrond. We geloven in het verminderen van verspilling en het ondersteunen van een positieve verandering in de mode-industrie.

Sluit je aan bij Swopster en help ons om duurzame mode de norm te maken. Ontdek mode op een nieuwe manier, verklein je ecologische voetafdruk en omarm een stijlvolle en milieuvriendelijke levensstijl. We hopen dat je deel wilt uitmaken van onze gemeenschap en samen met ons de wereld van mode verandert.

Upgrade je stijl zonder de portemonnee te belasten!

Download Swopster nu en ontdek een slimmere, duurzamere manier om je kledingkast te vernieuwen.