Samenwerken met Swopster

Versterk ons team, versterk je merk

Bij Swopster zijn we gepassioneerd over het transformeren van de manier waarop mensen denken over mode, door een duurzamer alternatief te bieden voor kopen en verkopen. Ons platform maakt het makkelijk en leuk om kleding te ruilen, en we zijn altijd op zoek naar gelijkgestemde individuen en organisaties om deze visie te delen en uit te dragen.

Of je nu een content creator bent, een influencer, een mode-enthousiast of een duurzaam merk, wij bieden verschillende manieren om samen te werken en samen impact te maken.

Voor Content Creators

Creëer, deel en verdien

Ben je creatief, heb je een passie voor duurzame mode en hou je ervan om je volgers te inspireren met nieuwe ideeën? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde videomakers, bloggers en social media sterren om Swopster in de spotlight te zetten. Voor elke goedgekeurde video, blogpost of sociale media campagne bieden wij een vergoeding, afhankelijk van de kwaliteit en het bereik.

Wil je meer weten of direct beginnen met het indienen van je creatieve werk? Bezoek onze Samenwerkingspagina voor Creators voor meer informatie en om je aan te melden.

Voor Merken en Organisaties

Samen innoveren in mode

Swopster werkt graag samen met merken en organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Van co-branded campagnes tot gesponsorde ruilevenementen, we zijn open voor diverse samenwerkingsmogelijkheden die onze community kunnen verrijken en de boodschap van duurzame mode versterken.

Stuur ons je ideeën en laat ons samenwerken om iets groots te bereiken

 
  1. Stuur ons je idee: Heb je een voorstel voor een samenwerking? We horen graag van je! Stuur een e-mail naar jilly@swopster.nl met je ideeën en informatie over jezelf of je organisatie.
  2. Voorstel beoordeling: We zullen jouw voorstel beoordelen en nagaan hoe het past binnen onze missie en waarden. We streven ernaar om binnen twee weken contact met je op te nemen.
  3. Samenwerking kick-off: Als er een match is, zullen we een kick-off gesprek plannen om de details van de samenwerking te bespreken en alles in gang te zetten.

 

 
Waarom Swopster?

Samenwerken met Swopster betekent deel uitmaken van een beweging die streeft naar een meer duurzame en bewuste manier van consumeren. Met duizenden gebruikers en een groeiende community, biedt Swopster een uniek platform om je boodschap uit te dragen en echt een verschil te maken.

We zijn benieuwd naar je creatieve ideeën en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!