FAQ

Wat is Swopster?

Swopster is een online fashion community waar gebruikers tweedehands kleding en accessoires kunnen ruilen, verkopen en kopen.

Heb je kleding die je ooit hebt liefgehad maar niet meer draagt? Hangt je kast vol met miskoopjes? Verkoop ze voor een mooi prijsje of ruil ze in voor leuke ‘nieuwe’ kleding op Swopster.

Hoe werkt Swopster?

Swopster biedt haar leden de mogelijkheid advertenties van kleding, schoenen, tassen en andere fashion items te plaatsen. Deze items kan je ruilen of kopen. Ze worden getoond in de Swop Shop dat voor iedereen zichtbaar is. Wie wat leuks vindt, legt contact met de eigenaar en het ‘swoppen’ kan beginnen.

Hoe maak ik een advertentie aan?

Vanaf je profiel kan je heel eenvoudig een swop toevoegen. Verzin een pakkende titel, maak mooie duidelijke foto’s van jouw fashion item en bedenk een leuke omschrijving. Nadat je je swop hebt opgeslagen, verschijnt deze automatisch in de Swop Shop en in je online kledingkast.

Ik heb wat leuks gevonden, wat nu?

Via de pagina van het item dat je graag zou willen hebben, kan je de eigenaar een bericht sturen. In het bericht doe je bijvoorbeeld een tegenbod. Dit kan een geldbedrag zijn of een fashion item uit je eigen kledingkast. De eigenaar ontvangt jouw bericht in zijn mailbox. Onderhandel nu met de eigenaar tot jullie samen een acceptabel bod hebben gemaakt. Maak hierna gezamenlijk de keuze hoe het item wordt verstuurd.

Wat kost het?

Swopster is een gratis platform. Het gebruik van de website en het plaatsen van advertenties kost je niets. Wij vragen geen enkele vorm van vergoedingen. Het geld dat je verdient met het verkopen van je items is 100% van jou!

Contact:

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@swopster.nl. Ideeën om de website nog leuker te maken zijn natuurlijk ook welkom!