Brand: LV
Maat:
€ 180,00

De conditie van de tas is zeer goed, hem hem slechts enkele keren gedragen. Geen gebruikssporen, enkel de doos doos lichtjes beschadigd door schuringen. Binnenzijde als nieuw. Komt met alle toebehoren: dustbag en doos. De tas bevat een verstelbare schouderband. Voor meer vragen mag je me sturen.

Brand: Petunia Pickle Bottom
Maat:
€ 65,00

Grote tas van Petunia Pickle Bottom SCOUT . De tas is erg ruim en heeft veel vakken. Amper gebruikt. Zeer goed kwaliteitsleer. Winkelprijs 300 euro.

Brand: DOGO
Maat:
€ 25,00

Nooit gebruikte clutch voor een net getrouwde bruid. Geen schade, clutch zit nog in zijn originele verpakking.

Brand: Ted Baker
Maat:
€ 25,00

Nooit gebruikt, weg wegens dubbel Nieuw

Brand: Michael Kors
Maat:
€ 100,00

Blauwe witte tas michael kors

Brand: Michael Kors
Maat:
€ 50,00

Tas is gebruikt. Zie foto’s van Michael Kors letters.

Brand: Michael Kors
Maat:
€ 70,00

Michael Kors tas

Brand: Onbekend
Maat:
€ 12,00

Zwarte crossbody tas. Voorzien van een rits en zakjes binnenin.

Brand: Super Trash
Maat:
€ 145,00

Super trash mini bag pouch. Croco olive Nieuw prijs: € 250 Verpakt in originele dustbag. Lichtbeschadigd door gebruik aan de voorste sluiting, zie afbeelding. Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje!

Brand: Ted Baker
Maat:
€ 95,00

Gedragen Beschadigd bij het koppelen en loskoppelen van de schouderketting. Ook een beschadiging op het handvat van de rits, zichtbaar op de foto's Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!

Brand: Versace
Maat:
€ 199,00

Nieuw, met prijskaartje en dustbag (wit)! Er hoort een binnentas bij (zwart), die je met drukknopjes in de tas kan bevestigen. Width: 40 cm Height: 30,5 cm Depth: 14 cm Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje!

Brand: LovedByMi
Maat:
€ 12,99

Tas in trendy jaren '90 stijl. De tas heeft een ritssluiting en meerdere vakjes binnenin. Geleverd met een schouderband. Meerdere op voorraad!