Swopster is een online fashion community waar je je kleding kan ruilen, verkopen en kopen van en met andere modeliefhebbers.


Hoe werkt het?


Om te kunnen beginnen met swoppen dien je je eerst in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een account aan.

In je profiel ga je naar ‘Kledingkast’, dit is een galerij van fashion items die je wilt swoppen. Hier vind je onder ‘Nieuwe Swop toevoegen’ een formulier waarmee je je item aan je kledingkast kan toevoegen. De items die je toevoegt worden direct in de Swop Shop geplaatst en zijn zichtbaar voor alle bezoekers.

TIP 1: Zorg dat je je product goed neerzet door mooie en duidelijke foto’s van je item te maken. Of maak een ‘aan’-foto, een foto waar je je item draagt.

TIP 2: Om de kans op een ruil of verkoop te vergroten, raden we je aan om je item te delen op Facebook en/of Twitter.


Mocht je wat leuks in de Swop Shop hebben gevonden, neem dan contact op met de eigenaar. Klik hiervoor op de knop ‘Ik heb interesse…’. In het formulier dat nu tevoorschijn komt, kan je een tegenbod plaatsen. Dit kan een item zijn uit je eigen kledingkast of een geldbedrag. Klik nu op ‘Versturen’.

Na het versturen ontvang de eigenaar direct jou bericht. Onderhandel nu met de eigenaar tot jullie samen een acceptabel bod hebben gemaakt. Maak hierna gezamenlijk de keuze hoe de items worden verstuurd. De Swop is nu afgerond.

Veel plezier met swoppen!
Voor vragen en/of opmerking kan je contact met ons opnemen via info@swopster.nl

2018 © All rights reserved. Privacybeleid | Algemene Voorwaarden